Analizoare de combustie pentru analiza TOC a materialelor solide

ELTRA oferă analizoare de combustie puternice pentru toate metodele de analiză TOC ✓ operare ușoară ✓ design robust ➤ Aflați mai mult


Conținutul TOC (carbon organic total) este un parametru important pentru a caracteriza materiale precum solul, rocile sau cimentul. Acesta poate fi determinat prin ardere controlată la o temperatură fixă, prin aplicarea unei rampe de temperatură sau prin adăugarea de acid. ELTRA oferă analizoare de combustie de înaltă performanță pentru toate aceste metode.

CW-800 și CW-800M sunt potrivite pentru determinarea atât a conținutului de COT, cât și a conținutului de TIC (carbon anorganic total) într-o singură probă prin aplicarea de gaze purtătoare și temperaturi diferite. CW-800M este utilizat pentru aplicații cu rampe de temperatură.

Datorită construcției lor robuste, analizoarele de combustie CS-d, CS-i, CS-580 și CS-580A sunt adecvate pentru măsurarea probelor acidulate. Acestea funcționează cu cuve de aur care înlocuiesc costisitoarele capcane cu halogen. Utilizarea încărcătoarelor de probe facilitează manipularea unor serii mai mari de probe.

Back to overview

Locuri de muncă vacante

Profitați de oportunitatea de a deveni o parte din Verder Scientific.

Aplică acum!

Locuri de muncă vacante

Profitați de oportunitatea de a deveni o parte din Verder Scientific.

Aplică acum!