Determinarea carbonului și sulfului în solide organice și anorganice cu analizorul ELTRA CS-2000

CS-2000 este analizorul elementar perfect pentru determinarea carbonului și sulfului în solide organice și anorganice. Citiți mai multe despre produsele noastre.


Atunci când se utilizează analizoare elementare convenționale pentru determinarea carbonului și sulfului în solide, utilizatorul trebuie să decidă dacă să folosească un cuptor cu rezistență pentru a analiza compușii organici sau un cuptor cu inducție pentru compușii anorganici.

Nu și cu analizorul unic CS-2000 de la Eltra, care combină ambele tehnici! Astfel, utilizatorul are nevoie de un singur analizor pentru a examina direct conținutul de carbon și sulf al matricelor organice (cum ar fi combustibilii, uleiurile, produsele chimice) și al matricelor anorganice (cum ar fi oțelul, minereurile, ceramica, sticla), fără o pregătire greoaie a probelor. Timpurile de analiză ale CS-2000 sunt impresionant de scurte: analiza oțelului, de exemplu, durează doar aproximativ 50 de secunde; pentru cărbune sunt aproximativ 90 de secunde.

Carbonul și sulful sunt măsurate simultan cu un sistem de detecție precis în infraroșu. Se pot personaliza până la patru celule de măsurare, în funcție de cerințele utilizatorului. Detectoarele duble cu infraroșu pentru C și S permit detectarea fiabilă a ambilor parametri, de la niveluri sensibile, scăzute, până la intervale înalte.

CS-2000 de la Eltra este un instrument robust, ușor de întreținut și flexibil pentru determinarea carbonului și sulfului în probe organice și anorganice, unic pe piață.

Beneficii:

  • Tehnologia unică permite analiza probelor organice și anorganice
  • Domenii de măsurare individuale pentru C și S, de la niveluri scăzute de ppm la procente ridicate
  • Determinare de până la 100 % a CS, în funcție de greutatea probei
  • Timp de analiză foarte scurt
  • Alimentarea automată a probei (opțional)
  • Proiectare robustă pentru utilizare în producție și în laborator

Back to overview

Locuri de muncă vacante

Profitați de oportunitatea de a deveni o parte din Verder Scientific.

Aplică acum!

Locuri de muncă vacante

Profitați de oportunitatea de a deveni o parte din Verder Scientific.

Aplică acum!